14 april 2018

Träning, lek och ägg

Vaknade till ett fantastiska fint väder för ett härligt pass med Meihemgänget. Hela familjen var med. Mycket mage idag...


Men värken i rygg/ländrygg tar mycket energi. Why why why

Håret har fått sig en uppfräschning å ansiktet en maskbehandling. Privat makeup av äldsta dottern. Spontanköp av cykel till maken. Glass å lek i solen med brudarna. 
Shopping å olycka på IKEA.  Nån som minns när jag överraskades av mannen med nya  bestick..snorgul/gröna...?? Dom blev kvar tills idag...Jag vet på tok för länge, helt oacceptabelt. Vi kom till besticken och kom överrens om vilka bestick vi skulle byta upp oss till....så ringer telefonen. Småbrudarna va i lekrummet och Emilia hade lyckats göra sig illa. Det skrevs rapport och hon fick köras i vagn. Nu är det bättre å donnan kan gå igen tur nog.  

Å egentid med maken...på mataffären. Från planerad grillad lax till tacos på 2 sekunder. Alla är nu mätta å sockret står på bordet. Mannen kör motorcykel. Ha en fin kväll. 

Tar gärna emot tips på äggrätter.. ..vi har nu 54 ägg i kylen. Vi har börjat köpa ägg från ett par unga killar som går runt i byn å säljer direkt vid dörren... vad sägs om 30 stycken färska (lite fjäderprydda) ägg för en Evert? 
Det är dessa ägg man ser på mina frukostbordefrukostbilder på Insta.. ..gulan är orange å äggen är inga fjuttiga pluttar. 

Följ mig gärna på Instagram 
@annaryham eller  @kullaboden 

Go kwell ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar